Buford Charity Benar-benar Barisan untuk Perjudian Haram
toto

Buford Charity Benar-benar Barisan untuk Perjudian Haram

Sebuah badan amal di Buford mungkin telah menutup poketnya dengan alasan palsu kerana Little Kings and Queens, sebuah pertubuhan bukan untung Live SGP berasaskan Gwinnet Count, baru-baru ini dinamakan sebagai perniagaan perjudian haram. Organisasi itu berpendapat bahawa ia mengumpul wang untuk pelbagai kempen amal untuk membantu ahli komuniti, melalui pemberian mainan, pemanduan makanan, inisiatif kembali ke sekolah dan banyak lagi.

Kebajikan bermula di rumah
Semua ini mungkin hanya tipu muslihat yang rumit untuk menghalang pihak berkuasa. Seperti kebanyakan pertubuhan bawah tanah yang beroperasi di hadapan mata, polis lambat laun akan menangkap mereka. Operasi perjudian haram itu berjaya ditumpaskan, kata polis Gwinnett dalam satu kenyataan akhbar yang memperincikan kejadian itu

Ini telah membawa kepada penahanan Dennis Shane Maxwell, 51, lelaki di sebalik bukan mencari keuntungan yang kini akan menghadapi perjudian live draw hongkong komersial jenayah dan pertuduhan salah laku. Namun, badan amal itu telah berlangsung sejak Februari 2016 apabila ia didaftarkan secara rasmi, bermakna Maxwell telah menjalankannya dengan jayanya dengan pihak polis tidak lebih bijak.

Tetapi sementara badan amal itu mungkin telah disesatkan, lebih mengejutkan apabila mengetahui bahawa organisasi itu telah dinamakan sebagai salah satu badan amal terbaik Buford selama beberapa tahun berturut-turut, memberikannya tambahan kesahihan sementara Maxwell terus mengendalikan urusan curangnya. .

Badan amal itu secara lahiriah komited kepada keperluan masyarakat dan membuat pelbagai dakwaan bahawa ia bertujuan untuk membantu pelbagai ahli komuniti. Ia berusaha untuk membantu pesakit kanser dan pelajar, haiwan serta veteran. Apa-apa sahaja tentang Little Kings and Queens mencadangkan bahawa ia adalah organisasi yang cemerlang dalam komuniti.

Meletakkan Jaminan dan Wang Haram Dirampas
Tetapi semuanya terbatal apabila polis melakukan serbuan minggu lalu dan memberi taklimat kepada orang ramai tentang niat sebenar di sebalik badan amal keluaran macau itu. Semuanya adalah samaran canggih yang bertujuan untuk menyiasat pesta awam sambil memastikan pihak berkuasa kurang cenderung untuk menyiasat badan amal.

Semasa serbuan itu, polis dapat mengesan sekurang-kurangnya $30,000 dalam apa yang disifatkan sebagai dana perjudian haram. Peralatan berkaitan perjudian turut dialihkan dari premis berkenaan. Maxwell membayar ikat jamin dengan bon $1,300 pada Jumaat lalu dan kini sedang menunggu prosiding lanjut terhadapnya.