4ThePplayer Memasuki Michigan melalui Lesen Sementara
toto

4ThePplayer Memasuki Michigan melalui Lesen Sementara

Syarikat itu berkata pada hari Selasa bahawa ia meneruskan pengembangannya di AS selepas menerima lesen sementara di Michigan . Terima kasih kepada live draw hongkong lesen sementara baru-baru ini, syarikat itu menjangkakan melancarkan tajuk utamanya 9k Yeti untuk pelanggan di pasaran terkawal di Michigan dalam beberapa bulan akan datang. Selain 9k Yeti, jenama terkemuka itu merancang untuk memperkenalkan lebih banyak hits untuk pelanggan di negeri ini. Permainan tersebut akan merangkumi tajuk berprestasi terbaik 6 Jerung Liar, serta 3 Bandar Rahsia . Permainan 4ThePlayer di Michigan akan tersedia melalui rakan kongsi platform AS, Gaming Realms .

“ Ini adalah satu lagi bab yang menarik untuk 4ThePlayer. Kami sangat teruja untuk mempunyai keadaan kedua kami di bawah tali pinggang kami. “

Chris Ash, pengarah pembangunan perniagaan dan pengasas bersama 4ThePlayer
Chris Ash , pengasas bersama dan pengarah pembangunan perniagaan 4ThePlayer, mengakui bahawa penyertaan baru-baru ini menandakan peristiwa penting bagi syarikat itu . Selain itu, beliau menegaskan bahawa syarikat itu Result SDY teruja untuk memasuki negara kedua AS. Ash meramalkan bahawa pelan hala tuju 4ThePlayer untuk pengembangan AS selanjutnya kelihatan menarik untuk tahun hadapan.

Jenama Meneruskan Pengembangan Menghadapi AS
Kemasukan baru-baru ini di Michigan melengkapkan pertumbuhan 4ThePlayer. Baru-baru ini, pada bulan Ogos, syarikat itu memasuki negeri pertamanya di AS. Ini berlaku di bawah penepian transaksi yang membolehkan jenama itu memasuki pasaran terkawal di New Jersey . Tidak disangka-sangka, untuk memasuki New Jersey 4ThePlayer menerima permit daripada pengawal selia perjudian di negeri itu, Bahagian Penguatkuasaan Permainan (DGE). Permit ini membolehkan jenama itu melancarkan kandungannya untuk pengendali terkawal di negeri ini.

Ia kembali pada tahun 2018 apabila 4ThePlayer diasaskan oleh veteran industri termasuk Ash, Andrew Porter, Thomaz Scalzilli dan Henry McLean . Pembekal itu diasaskan dengan matlamat untuk menawarkan permainan yang mengutamakan pemain yang unik untuk industri iGaming. Misi syarikat adalah untuk menyediakan permainan inovatif yang melibatkan pemain, menawarkan mekanik unik dan mencipta pengalaman yang tiada tandingan.

Pada masa ini, 4ThePlayer menawarkan permainan unik seperti 9K Yeti, 3 Secret Cities dan 6 Wild Sharks. Portfolio pembekal juga termasuk 4 Fantastic Fish dan 90k Yeti yang sangat popular. Kandungan iGaming syarikat telah pun diterima Data SGP baik oleh pemain dan pengendali di New Jersey. Kini, terima kasih kepada lesen sementara di Michigan, jenama itu akan terus berkembang menjadi salah satu pasaran terkawal yang paling menguntungkan di AS .